Aanleverspecificaties

 • De aanleverspecificaties staan op de productpagina’s weergegeven. Hieronder vindt je een overzicht van alle producten die wij op de website hebben staan. Als u gebruik maakt van de designer(tshirts) dan gelden er andere aanleverspecificaties. Als u gebruik maakt van de designer ontvangt u na bestelling áltijd nog een drukproef voor akkoord!

Type bestanden

 • Bestanden kunnen worden aangeleverd in onderstaande bestandsformaten:
 • -.ai
  -.eps
  -.psd
  -pdf(1 laag)
  -jpg
  -TIF(1 laag)
 • Bij gebruik van tekst, moeten alle bestanden inclusief lettertypes worden aangeleverd, of tekst in contouren.
 • Bij het aanleveren van een bestand gaan onze voorkeur uit naar een (certified) PDF. Daarbij raden wij aan om voor afbeeldingen van regulier drukwerk(in kleur) een resolutie van (minimaal) 300 DPI te hanteren. Voor grootformaat (spandoeken, canvas, banners) minimaal 150dpi. Kijk altijd bij de productspecificaties van de producten zelf wat voor aanleverspecificaties er gehanteerd worden, onderstaand overzicht is slechts een beknopt overzicht.

  Waar lever ik mijn bestanden aan?

 • Bestanden kan je op verschillende manieren aanleveren

  Mail ons jouw bestanden naar bestanden@debedrukker.nl. Heb je Reeds een bestelling geplaatst? Vermeld dan jouw naam en ordernummer bij de email.
  Je kan ook voor het afronden van een bestelling een account aanmaken bij debedrukker.nl, je kan dan na het plaatsen van de bestelling jouw bestanden uploaden in jouw online account.

  klik op de volgende link om plakinstructie in .pdf te downloaden

  Heb je nog geen bestelling geplaatst?

  Geen probleem, stuur ons dan een email met jouw bestanden naar info@debedrukker.nl en artikel(en specificaties zoals aantal en kleuren) waarin je geïnteresseerd bent.  Wij maken dan een gratis drukproef, zodat je kan zien hoe jouw product eruit komt zien.

  Krijg ik nog een bevestiging?

  No worries, je krijgt van ons altijd een drukproef! Zodat je kan zien hoe jouw order eruit komt te zien. Pas als je deze goed keurt gaan wij jouw order produceren.